Hívjatok mostmár Microsoft Bing-nek

mic_bing.png

A Microsoft Bing blogban lehet olvasni, hogy a cég újrabrandelte a Bing keresőt. Ahogy a kereső folyamatosan fejlődik úgy változik napról napra. Van pl. InPrivate keresés a Microsoft Edge segítségével, gyors keresés a Windows tálcán, Microsoft 365 munkalap keresés, játékok a Flight Simulator-ral. 

A fejlődés tükrében október 5-étől Microsoft Bing-nek hívják a keresőt ami tükrözi a folyamatos integrációt a Microsoft családba. 

Ezzel együtt a Microsoft bejelentette a Give with Bing funkciót is. A funkció a Microsoft Reward kiterjesztés része. Ezután könnyedén lehet pontokat adni Microsoft által meghatározott non-profit szervezetekhez. Ezzel a funkcióval nagyjából 1,4 millió szervezetet lehet támogatni. A Bing felhasználók által a mai napig felajánlott pontok értéke nagyjából 1 millió dollár. 

A Microsoft kiterjesztette a Give with Bing működését Angliára, Kanadára, Ausztráliára, Franciaországra, Olaszországra, Németországra és Spanyolországra is. Ez azt jelenti mostmár sokkal több jótékony célú non-profit szervezetet lehet támogatni.